Jobba hos oss

Mjukvaruutvecklare till Abelkos utvecklingsteam!

Sugen på att bygga användargränssnitt för en branschledande produkt? Vi söker dig som vill arbeta i en platt organisation där du har nära kontakt med andra avdelningar på företaget och ständigt får lära dig nytt.

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Abelko. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Abelkos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord är ett företag som fokuserar till 100% på att säkerställa arbetstillfällen i Norrland.

Abelko har sina lokaler på Bergnäset och är idag totalt 34st anställda. Arbetsplatsen präglas av en god sammanhållning där avdelningarna samarbetar med varandra och har bland annat gemensamma fikarum där alla träffas under dagarna. Sammanhållningen bidrar inte bara till en god stämningen på arbetsplatsen utan säkerställer också kompetensöverföring mellan avdelningar för att ständigt ligga i branschens framkant.
Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos Abelko arbetar du med utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av redan befintliga projekt. Du bygger användargränssnitt och anpassar lösningarna utifrån kundernas behov och baserat på vilka funktioner de vill ha. Du är med från start till slut av projekten och har mycket kundkontakt.

I din roll arbetar du i nära samarbetemed andra utvecklare men även i dialog med medarbetare från produktion och inköp för att tillsammans skapa en väl optimerad produkt.

Abelko utvecklar och bygger produkter inom automation, mätteknik och energieffektivisering. På utvecklingsavdelningen arbetar du tillsammans med 12st medarbetare där ni utvecklar både hårdvara och mjukvara. Produkterna har ofta webbaserade gränssnitt och serverlösningar och det är där du kommer in i bilden.

Lösningarna byggs oftast med hjälp av Jquery, HTML 5 och CSS. Du kommer att få en introduktion i arbetet och produkterna av en erfaren kollega.

Vi Söker dig som

har kunskaper inom Javascript. Du kanske har gått en relevant utbildning eller kommer ifrån en tjänst som utvecklare idag. Svenska språket är ett krav i din dialog med medarbetare och kunder. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos och vi ser att du är nyfiken och sugen på att lära dig mer. Du vågar fråga och tycker om att samarbeta för att nå bästa resultat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande, intervjuer påbörjas i augusti.

Vi erbjuder

Abelko har en platt organisation med korta beslutsvägar och lite byråkrati. Arbetet präglas av samarbetsanda. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll.

Närheten till produktion, marknad, utveckling och kunder gör att du får en bra helhetsbild. Närheten gör även att du får omedelbar återkoppling på ditt slutförda arbete. Vi är ofta med från idéstadiet till färdig produkt, produktion och eftermarknad. Våra kunder är i huvudsak svenska eller nordiska, men produkterna når ut till slutkunder över hela världen.

 Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.

 

Vill du blir en av oss? Skicka din ansökan till cv@abelko.se