Nyheter

2 mars 2016 Entrébiljett till Nordbygg

Ska ni på Nordbyggmässan i Stockholm, 5-8 april? Vi har entrébiljetter, mejla oss på info@abelko.se så skickar vi biljetter.

 

Läs mer
17 februari 2016 Vi säger hej till Nina!

Nina Nordlund kommer arbeta som ekonomiassistent och administratör hos oss.

Nina kommer närmast från en tjänst på Norrbottensmedia. Nina har flera års erfarenhet av att arbeta med ekonomi, redovisning och administration.

Vi hälsar Nina varmt välkommen till Abelko Innovation.

Läs mer
1 februari 2016 IMSE UltraBase30-utbildning i Stockholm, Kista.

25-26 februari, 2016. 
Boka din plats!

Läs mer
14 januari 2016 Ny release av IMSE UltraBase30 1.18

Nya funktioner: 

  • Nytt certifikat för webbservern. Detta innebär att man inte kommer att få en bekräftelse på att uppgraderingen gått bra.
  • Nytt reserverat ord GROUP.
  • Enklare att göra en ”vanlig” WMShare/Utdelning.
  • Ny komponent i grafiska. Villkorat medelvärde.

Utöver de ovan nämnda posterna har en rad förbättringar gjorts.

Här finner du den nya releasen: Release 1.18

Läs mer
11 januari 2016 Vi söker en ekonomiassistent/administratör

Om jobbet
Som ekonomiassistent/administratör hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med bland annat kundfakturering, administrering, frakter, löner, leverantörsfakturor samt växelarbete och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning med inriktning mot ekonomi krävs. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda datakunskaper samt god administrativ förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad, har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull. Eftersom du är "vårt ansikte" utåt ser vi gärna att du är öppen, positiv och har en god social kompetens.

Vi erbjuder
Abelko har en platt organisation med korta beslutsvägar och lite byråkrati. Arbetet präglas av samarbetsanda. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter tillsammans med ett trevliga arbetskamrater.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi har löpande urval i denna rekrytering. Tillträde OMG.

För frågor, mejla eller ring Thommy Lundström, 0920-45 06 03, 0702396992

Läs mer