Nyheter

24 april 2018 Ny release av IMSE UltraBase30 1.52

Nya funktioner: 

  • Nytt verktyg för externa enheter
  • Nytt verktyg för externa enheter. Möjlighet att kommunicera med Modbus-slavenheter utan skript.
  • Möjlighet att skapa och återställa systembackuper från webbsidan, samt möjlighet att automatiskt periodiskt skapa systembackuper till SD-kort.
  • Systembackuper är fullständiga backuper som även omfattar nätverksinställningar, databaser, larmhistorik och meddelanden. För att hantera systembackuper behöver det sitta ett SD-kort i apparaten.
  • Hjälplänkar i användargränssnittet till relevant kapitel i manualen.
  • Ny komponent i grafisk programmering som anger hur många aktiva manuell styrningar det finns i apparaten. Den kan användas för att skapa larm för manuell styrning

 Läs mer om releasen och ladda ned den här

Läs mer
28 mars 2018 Produktnyhet! IMSE UltraBase20

IMSE UltraBase20 marknadens mest öppna och kompletta DUC/PLC. En av dess många fördelar är att den har handomkopplare på alla utgångar, samt vred för att ställa in analoga utgångar.

IMSE UltraBase20 har även webbaserat användargränssnitt, loggning, larmhantering, översiktsbilder, M-bus och Modbus. Tack vare innovativa applikationsmallar och standardapplikationer i IMSE UltraBase, minimeras programmeringstid och ingenjörskostnader.

Som alltid när det gäller Abelko Innovations produkter är IMSE UltraBase20 licensfri och fritt programmerbar.

För leverans juni 2018

Läs mer om IMSE UltraBase20

Läs mer
22 mars 2018 Välkommen till Abelko Innovations monter A34:28 på Nordbygg 2018

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att besöka vår monter A34:28 i A-hallen på Nordbygg den 10-13 april 2018 för att titta närmare på våra IMSE-produkter för fastighetsautomation, undercentraler och ventilationsaggregat för ökad energibesparing och sänkta kostnader.

I montern visar vi det senaste inom IMSE fastighetsautomation.

I IMSE fastighetsautomation ingår bl.a. vår DUC/PLC, IMSE UltraBase. Det är en lättanvänd, flexibel och utbyggbara styrenhet – och som vanligt med våra produkter är den helt licensfri och fritt programmerbar.

Tack vare innovativa applikationsmallar och standardapplikationer till IMSE UltraBase, minimeras programmeringstid och ingenjörstider vilket gör att du både spara på vår miljö samt pengar. Det tycker vi är toppen!

 

Hämta din biljett kostnadsfritt här

Använd registreringskod: abelkonb18

Läs mer
9 mars 2018 Välkommen till ExpoVent V11
Ventilationsbranschens egen minimässa. Under vecka V11 besöker vi Kalmar, Växjö och Norrköping - vi vill gärna träffa dig!
 
Tisdag 13/3 Kalmar
KalmarSalen, Mässlokalen, Skeppsbrogatan 49
 
Onsdag 14/3 Växjö
Myresjöhus Arena, Stig Svensson Salen - Lounge 1 samt Bistron, Storgatan 78
 
Torsdag 15/3 Norrköping
Borgen, Folkborgsvägen 22
 
Expo har öppet mellan kl. 10- 14 respektive dag. Då serveras även gratis lunchbuffé till samtliga föranmälda besökare.
Anmäl dig här: https://www.slussen.biz/home/events?expralid=457
Läs mer
28 februari 2018 Kom igång och spara energi snabbt med hjälp av våra standardapplikationer

Nu finns uppdaterade versioner på våra populära standardapplikationer som du enkelt kan ladda ner från våra hemsida. Kom igång och spara energi snabbt och enkelt med hjälp av IMSE.

Applikationer för att styra en eller två radiatorkretsar och en varmvattenkrets. Samtliga applikationer har vår nya standard för Modbus-slav-register, driftkort med funktionsbeskrivning, inställningar och I/O-list.

Applikationerna är utrustade med en mängd energibesparande funktioner som är redo att användas direkt! Du kan även anpassa applikationerna för just din anläggning, utan att behöva programmera om något, enkelt och smidigt i sammanställningssidorna!

 

Läs mer om applikationerna och ladda ner dem här: IMSE Applikationsexempel

 

Läs mer