Trafikverkets IMSE WebMaster

Webbaserat system för övervakning, reglering och larm.

Välkommen till WM-centralen för Trafikverket. Här hittar du dokumentation för IMSE WebMaster och IMSE WebMaster Pro.

Nedladdningar

Programuppdateringar Föregående programuppdateringar Manualer Hjälpprogram Grundkonfigureringar
Release 40B2014-06-18

Detta är en underhållsrelease av gamla versionen av IMSE WebMaster för Trafikverket.

Release 402014-05-08

Detta är en underhållsrelease av gamla versionen av IMSE WebMaster för Trafikverket.

Release 382013-11-06

Detta är en underhållsrelease av gamla versionen av IMSE WebMaster för Trafikverket.

Release 342006-08-23

Detta är en underhållsrelease av IMSE WebMaster, nyheterna är bland annat

• Förbättrad mailhantering.

Release 34 för IMSE WebMaster innehåller firmware 2.08, webbsidor 5.05, kundanpassade sidor 2.00 och bootloader 2.01.

Release 332005-11-16

Detta är en underhållsrelease som förbättrar stödet för GPRS.

Användarmanual2006-09-08

Denna användarmanual innehåller bruksanvisningen för IMSE WebMaster, Operatörspanelen samt regulatorerna i IMSE WebMastern.

Bruksanvisning Operatörspanel2005-12-09

Detta är bruksanvisningen för operatörspanelen.

Uppkopplingsguide2005-09-19

Ett progam som hjälper dig att ansluta till en IMSE Webmaster. Detta program kräver att du har administratörsrättigheter på din dator.

Abelkogivare2009-01-21

Detta är en konfigureringsfil för de IMSE WebMaster som har givare av Abelko typ ansluten.

Nytt i version 1.3 är förändrad APN för Banverkets GPRS-nät.

Müllergivare2009-01-21

Detta är en konfigureringsfil för de IMSE WebMaster som har givare av Müller typ ansluten.

Nytt i version 1.3 är förändrad APN för Banverkets GPRS-nät.