IMSE Ultra Operatörspanel

IMSE Ultra Operatörspanel är en extern färgdisplay för avläsning och konfigurering av IMSE UltraBase30

IMSE Ultra Operatörspanel

Som ett komplement till IMSE UltraBase30 finns en 7” touch färgskärm för avläsning och konfiguration.

IMSE Ultra Operatörspanel ansluts trådlöst till IMSE UltraBase30 och är gjord för montering på skåpfront eller vägg.

Med IMSE Ultra Operatörspanel loggar du in i IMSE UltraBase30 och kan se all konfigurering, anläggningsbilder, larmstatus med mera.

Nedladdningar

Manualer
Snabbstartsguide mAP2015-10-05

Detta är en snabbstartsguide för mAP. mAP är i första hand konfigurerad som en kabelersättare till en surfplatta som används som en operatörspanel. Men den går även att använda som en router för en IMSE Ultra.

Monteringsanvisningar2015-10-05

Monteringsanvisningar för operatörspanel - surfplatta