Jobba hos oss

På Abelko Innovation får du vara med att skapa intelligent klimatsmart teknik för en hållbar värld. Tillsammans gör vi skillnad!

Testare inom inbyggda system

Om tjänsten 

Vi erbjuder ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbete som testare. Du ingår i ett utvecklingsteam med erfarna kollegor där ni tillsammans bygger system inom bland annat automation, mätteknik, medicinteknik och energieffektiviseringar.

Tjänsten är placerad i Luleå där vi har både utveckling och produktion av våra system vilket gör att du får vara med under produktens hela livscykel.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande med goda kunskaper av testning, både på enhetsnivå och systemnivå. Erfarenhet av att ha arbetat med scriptning i Python är meriterande. Eftersom du arbetar i ett team med andra utvecklare så som hårdvarukonstruktörer, interaktionsdesigner och programmerare är det viktigt att du har bra samarbets- och kommunikationsförmåga.
Som person är du noggrann, systematisk och engagerad i ditt arbete.

Om du har några frågor kontakta Jessica Rohdin, utvecklingschef, på 0920-45 06 00.

Vi erbjuder

Som testare hos Abelko får du följa produkten från koncept genom prototypframtagning till färdig produkt. Du får arbeta med teknik inom bland annat två mycket viktiga områden; energibesparingar och medicinteknik.

Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.

Mejla din ansökan till: info@abelko.se

Sista ansökningsdag: 2019-12-20

C-utvecklare inom inbyggda system

Om tjänsten 

Vi erbjuder ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbete som systemutvecklare inom C. Du ingår i en grupp med erfarna kollegor där ni tillsammans bygger system inom bland annat automation, mätteknik, medicinteknik och energieffektiviseringar.

Tjänsten är placerad i Luleå där vi har både utveckling och produktion av våra system vilket gör att du får vara med under produktens hela livscykel. Där kommer du att arbeta med hårdvarunära programmering främst i C.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande med goda kunskaper i C-programmering. Erfarenhet av att ha arbetat med hårdvarunära programmering är meriterande. Även erfarenhet av styr- och reglerteknik och embedded Linux är meriterande. Eftersom du arbetar i ett team med andra utvecklare så som hårdvarukonstruktörer, interaktionsdesigner och programmerare är det viktigt att du fungerar bra tillsammans med andra.
Som person är du noggrann och engagerad i ditt arbete.

Om du har några frågor kontakta Jessica Rohdin, utvecklingschef, på 0920-45 06 00.

Vi erbjuder

Som systemutvecklare hos Abelko får du följa produkten från koncept genom prototypframtagning till färdig produkt. Du får arbeta med teknik inom bland annat två mycket viktiga områden; energibesparingar och medicinteknik.

Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.

 

Mejla din ansökan till: info@abelko.se

 

Sista ansökningsdag: 2019-11-21