Jobba hos oss

På Abelko Innovation får du vara med att skapa intelligent klimatsmart teknik för en hållbar värld. Tillsammans gör vi skillnad!

Produktionstekniker

Om tjänsten 

Vi erbjuder ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbete som produktionstekniker. Du ingår i en grupp med erfarna kollegor där ni tillsammans bygger system inom bland annat automation, mätteknik, medicinteknik och energieffektiviseringar.

Tjänsten är placerad i Luleå där vi har både utveckling och produktion av våra system vilket gör att du får vara med under produktens hela livscykel. Du kommer du att arbeta med montering av elektronik, utföra enklare felsökning m.m. I arbetet krävs att du kan följa och förstå elscheman.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant elektronikutbildning på minst gymnasial nivå. Erfarenhet från elektronikproduktionsarbeten och ledarerfarenhet är meriterande.
Som person är du noggrann, engagerad och en bra lagspelare.

Om du har några frågor kontakta Manuel Strand, produktionschef, på 0920-45 06 09

Vi erbjuder

Som produktionstekniker hos Abelko får du följa produkten från koncept genom produktion till kundleverans. Du får arbeta med produktionsteknik inom bland annat två mycket viktiga områden; energibesparingar och medicinteknik.

Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.

 

Mejla din ansökan till: info@abelko.se

 

Sista ansökningsdag: 2019-09-01

 

Hårdvaruutvecklare

Om tjänsten 

Vi erbjuder ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbete som hårdvaruutvecklare. Du ingår i en grupp med erfarna kollegor där ni tillsammans bygger system inom bland annat automation, mätteknik, medicinteknik och energieffektiviseringar.

Tjänsten är placerad i Luleå där vi har både utveckling och produktion av våra system vilket gör att du får vara med från idéstadiet och under produktens hela livscykel. Du kommer också att vara med och utvärdera nya teknologier/verktyg för att förbättra produkter eller skaffa nya affärsmöjligheter. Arbetet innebär även externa kontakter då vi utvecklar i nära samarbete med kunderna.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har universitetsutbildning och erfarenhet av elektronikkonstruktion. Erfarenhet av elektronik-CAD, EMC-test och hårdvarunära programmering (till exempel C/C++) är meriterande.
Som person är du noggrann, systematisk, analytisk och har förmåga att arbeta självständigt.

Om du har några frågor kontakta Jessica Rohdin, utvecklingschef, på 0920-45 06 00

 

Vi erbjuder

Som utvecklare hos Abelko får du följa produkten från koncept genom produktion till kundleverans. Du får arbeta med produktutveckling inom bland annat två mycket viktiga områden; energibesparingar och medicinteknik.

Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.

 

Mejla din ansökan till: info@abelko.se

Sista ansökningsdag: 2019-06-10

Om företaget

Abelko Innovation är ett Luleåföretag med ca 30 anställda som konstruerar och tillverkar elektronik. Vi har både egna produkter och kunders produkter inom industriell elektronik, fastighetsautomation, M2M, medicinsk teknik med mera.
Abelko har en platt organisation med korta beslutsvägar och lite byråkrati. Arbetet genomsyras av samarbetsanda. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt innehåll. Här får du möjlighet att växa tillsammans med andra drivande utvecklare.