Vi söker en C-utvecklare inom inbyggda system

Fler lediga jobb

Om tjänsten

Vi erbjuder ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbete som utvecklare inom inbyggda system. Du ingår i ett team med erfarna kollegor där ni tillsammans bygger system inom bland annat automation, mätteknik, medicinteknik och energieffektiviseringar.

Tjänsten är placerad i Luleå där vi har både utveckling och produktion av våra system vilket gör att du får vara med från idéstadiet och under produktens hela livscykel.

Du kommer att ingå i vårt team med utvecklare inom både hård- och mjukvara. Där kommer du att arbeta med hårdvarunära programmering främst i C. Och ja, det kommer finnas blinkande dioder på ditt arbetsbord som du får styra med hjälp av din kod.

Kompetenser och egenskaper

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet med mycket goda kunskaper i hårdvarunära C-programmering.

Erfarenhet av styr- och reglerteknik och embedded Linux är meriterande.

Som person är du noggrann, systematisk, analytisk och har förmåga att både arbeta självständigt och i team.

Vi erbjuder

Abelko Innovation är ett Luleåföretag som har konstruerat och tillverkat elektronik i över 50 år. Vi har både egna produkter och kunders produkter inom industriell elektronik, fastighetsautomation, M2M, medicinsk teknik med mera.

Abelko har en platt organisation med korta beslutsvägar och lite byråkrati. Arbetet genomsyras av samarbetsanda. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt innehåll inom bland annat två mycket viktiga områden; energibesparingar och medicinteknik. Här får du möjlighet att växa tillsammans med andra drivande utvecklare.

Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.

Vill du veta mer, kontakta Mattias Ek, Utvecklingschef, telefon: 0920-45 06 00.


Vi har löpande urval i denna rekrytering.