Vi söker en styr- och reglertekniker med inriktning på fastighetsautomation

Fler lediga jobb

Om tjänsten

Som styr- och reglertekniker hos Abelko Innovation arbetar du med konfigurering av styrsystem, främst inom värme och ventilation. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete som kräver bra ordningssinne och planeringsförmåga.
Servicenivån mot våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar. Det är därför mycket viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har en god känsla för service.

Kompetens och egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker inom styr- och regler, kyla, värme, ventilation eller fastighetsautomatik. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom styr och reglerteknik, PLC–programmering eller
elinstallationer. Du är en positiv person med personligt driv. Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb. Du är nyfiken, tekniskt intresserad och har viljan att utvecklas i din yrkesroll. Du är social och samarbetsvillig men tycker om att arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Abelko har en platt organisation med korta beslutsvägar och lite byråkrati. Arbetet präglas av samarbetsanda. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll. Närheten till produktion, säljare, utveckling och kunder gör att du får en bra helhetsbild.
Vi är ofta med från idéstadiet till färdig produkt, produktion och eftermarknad. Våra kunder är i huvudsak svenska eller nordiska, men produkterna når ut till slutkunder över hela världen. Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och vi se gärna ser kvinnliga sökande och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.
Placeringsort: Luleå eller Jönköping.

Vill du veta mer, kontakta Anders Stackell, Försäljningschef, telefon: 0920-45 06 07.
Vi har löpande urval i denna rekrytering
– skicka in din ansökan redan idag!
Dock senast 31/8, 2022.