Vi söker en webbutvecklare till Luleå

Vill du arbeta med webbutveckling i ett marknadsledande företag med engagerade och positiva kollegor? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som webbutvecklare hos Abelko Innovation.

Fler lediga jobb

Om tjänsten

Som webbutvecklare på Abelko arbetar du med att skapa användargränssnitt till elektronisk utrustning för automation och övervakning, samt till serverlösningar för kringtjänster till dessa produkter.

Tjänsten är placerad i Luleå på utvecklingsavdelningen. Här arbetar du tillsammans i ett fantastiskt team med utvecklare inom både hård- och mjukvara.

Abelko jobbar både med egna produkter och utveckling åt kunder inom vitt skilda segment vilket gör arbetet väldigt varierande. Att vi både utvecklar hårdvara och mjukvara och dessutom själva producerar produkterna vi utvecklar gör arbetet väldigt hands on. Du kommer att få vara med från idéstadiet och under produktens hela livscykel.

Även om vi är relativt okända har vi under många år jobbat upp ett gott rykte med många spännande uppdrag och kunder som väljer oss som långsiktig leverantör. Förutom våra egna produkter inom automation jobbar vi med externa kunder som exempelvis SKF där vi hjälper dem med övervakningssystem för vindkraftverk och andra stora roterande maskiner. Vi hjälper även Trafikverket med smarta system för järnvägsväxlar i vinterklimat.

Vi arbetar med många spännande projekt, hos oss får man aldrig tråkigt!

Kompetenser och egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av webbutveckling med:

 • HTML5
 • Javascript
 • JQuery
 • CSS

Meriterande är också:

 • PHP
 • Postgre SQL
 • MySQL
 • D3.js
 • Node.js
 • Java
 • Linux

”För mig är det viktigt att arbeta med något som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Riktiga produkter som gör riktiga skillnader. Därför är det så kul att få arbeta på Abelko där vi jobbar med energioptimering. Vi samarbetar även med stora kunder som även de arbetar med energiteknik men även medicinsk teknik.Syftet är viktigt men det vore inget utan det fantastiska team vi är på Abelko. Avslappnat men där alla är kunniga på sitt område. Det har inspirerat mig sedan jag började på Abelko, att bli lika mycket expert på mitt område som mina kollegor. Att vara en del av ett team med människor som lyssnar, diskuterar och finns där för varandra får mig att vilja gå till jobbet varje dag.”

– Jessica, interaktionsdesigner

Vi erbjuder

Arbetet på Abelko Innovation kännetecknas av gott samarbete, en platt organisation med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar.  Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt innehåll inom bland annat två mycket viktiga områden; energibesparingar och medicinteknik. Här får du möjlighet att växa tillsammans med andra drivande utvecklare.

Våra medarbetares hälsa är viktig för oss, därför har vi konceptet ”träna för tid” där man byter in viss procent av sin träningstid mot ledighet, något som är mycket uppskattat och underlättar balansen mellan jobb och fritid.
Vi är kollektivanslutna och medlemmar i Teknikföretagen. Drygt en vecka per år utgår i arbetstidsförkortning som kan tas ut som ledighet. Du kommer även att ha möjlighet till distansarbete några dagar i veckan.

Skicka din ansökan till info@abelko.se.

Vi har löpande urval i denna rekrytering, skicka därför din ansökan snarast.

Vill du veta mer, kontakta Mattias Ek, utvecklingschef, telefon: 0920-45 06 14.

Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.