IMSE Ultra UC

IMSE Ultra UC – en färdig skåplösning som är färdig att installeras komplett med dokumentation.

Snabbt och enkelt

IMSE Ultra UC är bestyckad med storsäljaren IMSE UltraBase20 som med sina inbyggda funktioner och innovativa applikationer gör det enklare än någonsin att modernisera ett styrsystem. Med hjälp av den övergripande konfigureringssidan ställer du enkelt in hur din anläggning ser ut, ingen ingenjörstid
krävs.

Konfigurering kan även göras med hjälp av tillbehöret IMSE Ultra OP, vilket gör att driftsättningen inte kräver någon PC-dator.

Oavsett om konfigureringen sker via PC eller tillbehöret IMSE Ultra OP får du en av marknadens bästa regleringar samtidigt som det inte kräver några programmeringskunskaper. Den medföljande  konfigureringsmanualen visar tydligt hur man anpassar Ultra UC efter hur anläggningen ser ut.

Anslut 230V till arbetsbrytaren, koppla in temperaturgivarna, manövrar och ta kontroll över energiförbrukningen.

Visualisering konfiguration, IMSE Ultra UC

Nedladdningar

Produktblad
IMSE Ultra UC 2019-12-05

Här finner du produktblad för IMSE Ultra UC