Solenergi

Med hjälp av IMSE Ultra-familjen kan du styra, reglera och övervaka solfångare, solceller, bergvärme och annan energiteknik för att få ut så mycket energi som möjligt. Med den fritt programmerbara och utbyggbara IMSE Ultra kan du enkelt skapa och anpassa lösningen efter de lokala förhållandena, oberoende storlek på din anläggning.

Utöver lägre driftkostnad bidrar IMSE Ultra till att övervaka systemen och identifiera brister och avvikelser. Detta ger bättre kontroll och trygghet. Eftersom IMSE Ultra är webbaserat ökar flexibiliteten i driften och du får en bättre överblick över energianvändningen. Du kan enkelt hålla koll på hur systemet mår genom att skapa egna översiktsbilder, inställningssidor och skicka larm och loggar.

Moduluppbyggnaden med ett stort urval av expansionsenheter gör IMSE-systemet enkelt att anpassa till olika storlekar på anläggning och framtida behov.

En lösning från Abelko gör det enkelt för såväl småhusägare som för privata och kommunala fastighetsbolag, energibolag och andra att dra sitt strå till den miljövänliga stacken.

Om du har flera fastigheter och system som är spridda på flera områden kan du koppla samman dina enheter med det överordnade systemet IMSE Comprobo.

IMSE Comprobo kan hantera data från flera olika sorters system vilket gör att du enkelt kan hantera larm och driftinformation på en och samma plats. Endast en inloggning i IMSE Comprobo krävs för att få en överblick över alla IMSE Ultra-enheter.

Produkter för denna lösning