Helhetslösning med IMSE

Sänk din energikostnad och få full kontroll med en helhetslösning från det lättanvända, flexibla och licensfria systemet IMSE.

Med IMSE får du marknadens modernaste webbaserade system för fastighetsautomation. I den här lösningen ingår styrenheten IMSE Ultra och IMSE Comprobo som är vår molntjänst för energiuppföljning och larmhantering.

Med IMSE, vår avancerade fastighetsautomationsteknik, kan du inte bara styra och reglera värme, vatten, ventilation, belysning och motorvärmare, utan också övervaka deras prestanda och status i realtid. IMSE fungerar smidigt med befintliga givare och system i fastigheten, vilket gör det enkelt att integrera och anpassa efter dina behov.

IMSE ger en komplett helhetslösning för fastighetsautomation för att optimera energieffektivitet och komfort.

Tänk på IMSE som spindeln i nätet för din fastighet. Med dess kompanjonfunktion får du tillgång till omfattande översiktsbilder, larmhistorik och inställningar från flera IMSE Ultra-enheter. Allt detta i ett enda intuitivt webbgränssnitt. Detta innebär att du kan få en heltäckande överblick över hela fastigheten utan att behöva öppna flera apparater eller växla mellan olika fönster och flikar.

IMSE fungerar som en bro mellan olika system såsom ventilation, värme och kylning. Den här bron gör det möjligt för dem att samverka och optimera driftförhållandena. Dess användarvänliga gränssnitt, flexibilitet och licensfria struktur gör det till det självklara valet för fastighetsautomation. Med IMSE kan du effektivisera din fastighetsdrift och skapa en bekväm och säker miljö för dina hyresgäster eller verksamhet. Det blir verkligen en helhetslösning för din fastighet.

Produkter för denna lösning