Lösningar

Abelko är en långsiktig partner inom automation, mätteknik och energieffektivisering. Vi utvecklar egna produkter samt utvecklar system på uppdrag av våra kunder. Våra produkter och lösningar finns överallt i din vardag. De kanske inte syns, men de gör skillnad.

De reglerar temperaturen i lägenheten där du bor, styr gatubelysningen som du passerar på väg till jobbet och ser till att vaggan fungerar rätt hos blodgivningen när du gör en insats för mänskligheten. Att verka i det dolda kanske inte gör oss kända, men vi vet – och det driver oss att ständigt utveckla bättre och effektivare lösningar och produkter. Det tillsammans med vår lokala förankring, med hela kedjan från utveckling till produktion i Luleå, gör oss till en hållbar samarbetspartner.

Vi vågar påstå att vi är unika med vårt engagemang och vilja när det gäller att erbjuda våra kunder den bästa servicen och supporten på marknaden. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar genom kort responstid och leverera en kundupplevelse i världsklass.

Våra lösningar

Våra produkter och lösningar

Våra produkter syns inte alltid, men deras effekt gör det. Vi har marknadsledande produkter för reglering av inomhusklimatet i flerfamiljshus, offentliga byggnader och kommersiella fastigheter – inklusive optimering och övervakning som sparar resurser.

Produkter

Kundtillämpningar

Vi utvecklar elektroniken som förverkligar idéer och möter dina utmaningar. I våra processer arbetar erfarna tekniker och ingenjörer i nära samarbete med uppdragsgivaren för att försäkra att lösningen landar rätt i den praktiska användningen.

Case