Vi söker en teknisk säljare till Stockholm

Vill du arbeta med teknisk försäljning i ett marknadsledande företag med engagerade och positiva kollegor? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som teknisk säljare hos Abelko Innovation.

Fler lediga jobb

Om tjänsten

Som teknisk säljare hos Abelko representerar du högkvalitativa produkter inom fastighetsautomation och ett starkt varumärke. Resor ingår i tjänsten.

Som utesäljare bearbetar du såväl befintliga som nya kunder inom segmenten entreprenad och serviceföretag som jobbar med fastighetsautomation, fastighetsbolag, konsulter, kommuner och OEM-kunder. Försäljningen sker i huvudsak via personliga besök samt telefon och du medverkar även i olika mässor och marknadsaktiviteter i nära samarbete med övriga avdelningar på Abelko.

Huvudkontoret finns i Luleå, filialkontor i Jönköping men din arbetsplats blir i Stockholm på ett kontor. Arbetsmiljön kännetecknas av gott samarbete, en platt organisation med korta beslutsvägar och med hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag.

Kompetenser och egenskaper

Minst teknisk gymnasial utbildning, där ytterligare utbildning inom teknik är meriterande. Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning och att bygga upp långsiktiga kundrelationer.

Erfarenhet från automationsbranschen är mycket meriterande, men inget krav. Du har ett starkt tekniskt intresse samt en god förståelse för kundernas krav och behov.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att du är social, kontaktskapande och att du kan kommunicera och skapa nätverk på alla nivåer. För att passa i rollen behöver du ha goda datakunskaper, behärska svenska i tal och skrift samt ha baskunskaper i engelska.

Om Abelko

Abelko Innovation är ett stabilt företag som grundades 1970 i Luleå och ingår i Indutrade koncernen. Företaget erbjuder energimätning, fjärrstyrning, fastighetsautomation, energioptimering och driftövervakning. Abelko marknadsför lösningar i form av totalkoncept innehållande hårdvara, mjukvara, support, service och produktion.

Abelko Innovation utvecklar egna teknikplattformar som kan användas för specialanpassade lösningar. Exempel på kunder är SKF, Trafikverket och Xylem Water Solutions. Abelkos filosofi är att bygga upp långsiktiga relationer och arbeta nära kunden från idé till färdig produkt. Tillsammans med kunder arbetar de för att göra produkterna bättre, billigare och effektivare.

Låter det intressant? Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund. Vill du veta mer, kontakta Anders Stackell, försäljningschef, telefon: 0920-45 06 07.
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande